Blog menu

Laatste blogposts

Premium magneetdozen als exclusieve maaltijdboxen!

1565 Views

Waarom premium magneetdozen?

Alle horeca is helaas gedwongen opnieuw haar deuren te sluiten. Een moeilijke, nare en vooral vervelende situatie voor veel ondernemers en restaurants. Gelukkig blijven we positief en zijn veel ondernemers gaan broeden op manieren om de avondomzet niet te verliezen. Ondanks de grote diversiteit in creatieve oplossingen is er uiteindelijk maar één gezamenlijk doel. Wat moet je als je de gasten niet meer naar het restaurant mag brengen? Dan breng je het restaurant naar de gast! Dit krijg je niet beter voor elkaar dan in een premium magneetdoos van Paco Verpakkingen. De doos is makkelijk handelbaar maar toch stevig, heeft een luxe uitstraling maar is wel betaalbaar. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een perfecte foodbox.

Premium magneetdoos

Onze zeer stevige kwaliteit luxe magneetdoos wordt plano aangeleverd. Met een innovatief vouwsysteem is de doos in een handomdraai op te zetten, zodat je de meeste aandacht kan besteden aan het prachtig inrichten en perfectioneren van de inhoud van de doos. Presentatie is onderdeel van de ervaring die gepaard gaat met het menu. Of je nou op zoek bent naar een doos voor een 7 gangen diner, of voor een kleine tapas hap, de dozen zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Voor elk restaurant een bijpassende doos. Ook qua kleur valt er genoeg te kiezen, zo hebben we de luxe magneetdozen in het: zwart, wit, donker blauw, bruin, goud, grijs, rood, roze en taupe.

Voor ieder wat wils!

Customized Cuisine

Als restaurant wil je je eigen stijl en identiteit presenteren en duidelijk kenbaar maken. Zo ook in de verpakkingen waarmee je het restaurant naar de klanten brengt. Om te zorgen dat het hoogstaande imago van je restaurant doorschemert in je verpakkingen, kan je de magneetdozen laten personaliseren. Dit kan in de vorm van een logo, een tekst, of een afbeelding gerelateerd aan de bezorgde maaltijd. Wij leveren ook bedrukkingen op accessoires. Bedrukt satijn- en krullint, zijdepapier of een sticker maakt de verpakking extra bijzonder.

Bezorg de signatuur van jouw restaurant!

Premium waardering

Maak de ervaring van het dineren voor je klanten hetzelfde als in jouw restaurant. À deux of met een klein gezelschap. Sfeervol en intiem, aan een fraai gedekte tafel. In het midden een prachtig luxe magneetdoos, gevuld met de trots van de beste chefs van Nederland. Of juist een prachtig ontbijt in een nog mooier hotel. Denk bij de inhoud van de box aan een gezond sapje, een heerlijk ruikend vers pistoletje en een bakje vers fruit. Breng je kenmerkende sfeer over op je klanten via een van de premium magneetdozen van Paco Verpakkingen. De verpakking is immers onderdeel van de culinaire beleving. Het mooiste gerecht verdient de mooiste omlijsting.

Meer inspiratie

Ben je overtuigd van de kracht van een Paco Verpakkingen foodbox, maar zijn de premium magneetdozen toch niet helemaal de beste fit bij je menu? Bekijk dan onze andere blogs over geschenkdozen en tassen die ook gebruikt kunnen worden als foodboxen.


Previous post Next post

Laat een bericht achter